spot_img

Extra Crown |Koruna pre kráľa spinov v Kajot Intacto!

Amusnet ti otvára brány svojho ovocného kráľovstva! V hre Extra Crown totiž čaká kráľovská koruna na toho, kto získa tie najvyššie výhry. Budeš to práve ty? Prejdi si našu recenziu a my ti ukážeme, ako to dosiahnuť!

Ovocie a modrá krv v Extra Crown

Je všeobecne známe, že králi zo všetkých kútov sveta si veľmi užívali rôzne exotické plody a šťavnaté ovocie. Jedným takým vladárom sa s Extra Crown môžeš stať aj ty. Na kráľovskom stole sú už pre teba pripravené čerešne, citróny, pomaranče, slivky, hrozno a melóny. Zacinkať na svojho sluhu môžeš pomocou zvončekov a o skutočne kráľovské výrhy sa budú starať aj červené sedmičky.

Extra Crown čerpá z pôvodnej predlohy automatu Shining Crown, ktorý si u nás môžeš zahrať tiež. Graficky však pôsobí ešte o niečo vyšperkovanejšie a sprevádza ho aj honosná kráľovská hudba. Mechanicky stojí automat na piatich valcoch s 10 fixne danými výhernými líniami, ktoré sa počítajú zľava doprava aj  sprava doľava. RTP hry je potom viac než slušných 96,31% a jeho stredná volatilita sa stará o vyvážený herný zážitok.

Nasaď si divokú korunu

Na všetkých úspešných kajotárov čaká v hre Extra Crown aj koruna pre skutočného vládcu. Nasadiť ju môžeš na ktorýkoľvek z prostredných valcov, kde funguje ako Wild. Ak má navyše možnosť vytvoriť výhernú kombináciu, roztiahne sa na celý valec a prinesie ti ešte viac výhier, než by si možno očakával.

Správny kráľ má mať vždy niečo naviac. Ani v Extra Crown tak nebudú chýbať dva Scatter symboly v podobe hviezdy a dolára. S hviezdou si môžeš pripísať výhry dosahujúce až 20× tvoju stávku, zatiaľ čo dostatok dolárov znamená vynásobenie tvojej počiatočnej stávky až 100×. To všetko samozrejme bez ohľadu na výherné línie.

Kráľovská zábava s Extra Crown

Ak sa rád bavíš a chceš si dopriať skutočne výnimočný zážitok, siahni po hre Extra Crown. Jej kráľovská ovocná atmosféra ťa vtiahne do paláca plného výhier, kde na teba čakajú criss-cross výherné línie zľava aj sprava, dvojica Scatter symbolov alebo kráľovská koruna fungujúca ako expandujúci Wild. Zasadni na hráčsky trón a staň sa kráľom Kajotárov!

Ďalší článok nájdeš tu!

hrať tu!

Get in Touch

spot_img

Další články autora

spot_img

Reklama

spot_img

Nejnovější články